Na tej stronie znajdziesz menu na najbliższe dni. Sprawdź smaki naszych zup Cateringu Zup z wydłużonym terminem ważności (zupy pasteryzowane) 440ml oraz zup z kategorii “Skomponuj swoje menu”. 

 

Jeśli interesuje Cię Catering Zup świeżych z szybką dostawą, przejdź do zakładki “Menu Zup świeżych z szybką dostawą”

Zupy Programu Przemian 440 ml

ŚNIADANIE

KartofLOVA - Z ziemniakami i wołowiną (7, 9)

II ŚNIADANIE

Dumny koper - Koperkowa z klopsikami (1, 3, 7, 9)

OBIAD

Rosolnik - Rosół drobiowy z kaszą manną (1, 9)

PODWIECZOREK

Tatarska - Z wołowiną i marynowanymi warzywami (9, 10, 12)

KOLACJA

Pieczarkowa na zakwasie - Żurek z pieczarkami (1, 7, 9)

ŚNIADANIE

Kremowa paprykowa - Z papryką, kurczakiem i śmietaną (1, 7, 9)

II ŚNIADANIE

Wspomnienie lata - Z suszonymi pomidorami, wieprzowiną i kus-kusem (1, 7, 9, 12)

OBIAD

Gra w polo - Z kurczakiem, cukinią i bulgurem (1, 7, 9)

PODWIECZOREK

Cukiniowe niebo - Z cukinii z ziołami (7, 9)

KOLACJA

Kokosowy raj - Pomidorowo - kokosowa z bakłażanem i kaszą bulgur (1, 9)

ŚNIADANIE

Kolorowa krowa - Paprykowa z wołowiną (7, 9)

II ŚNIADANIE

Krowa w groszki - Z wołowiną i groszkiem (7, 9, 12)

OBIAD

Pan bakłażan - Z kurczakiem, bakłażanem i papryką (7, 9)

PODWIECZOREK

Zapach orientu - Z kurczakiem i mlekiem kokosowym (9)

KOLACJA

Koreański kapuśniak - Z kapustą pekińską i tofu (6, 9, 11)

 

ŚNIADANIE

Domowe ognisko - Z wołowiną, dynią i imbirem (7, 9, 12)

II ŚNIADANIE

Świnka w czerwieni - Ze schabem, pomidorami i makaronem pełnoziarnistym (1, 7, 9)

OBIAD

Zupa św. Marcina - Krupnik z gęsią (1, 7, 9)

PODWIECZOREK

Zielony kapuśniak - Z łopatką i brokułami (7, 9)

KOLACJA

Na zielono - Z zielonych warzyw z amarantusem (7, 9)

ŚNIADANIE

Smak Domu - Rosół drobiowy z makaronem (1, 9)

II ŚNIADANIE

Łazankowa - Z kapustą kiszoną, wołowiną i makaronem (1, 9)

OBIAD

Kipi kasza - Krupnik z pomidorami (1, 7, 9)

PODWIECZOREK

Kurczak w kapuście - Kapuśniak z kurczakiem (7, 9)

KOLACJA

Truflowa kartoflanka - Z pieczarkami i oliwą truflową (7, 9)

ŚNIADANIE

Żar tropików - Z kurczakiem, makaronem i skórką pomarańczy (1, 9)

II ŚNIADANIE

Nasza kasza - Krupnik z indykiem (1, 9)

OBIAD

Pocztówka z Rodos - Z wołowiną, soczewicą i oliwkami (9, 12)

PODWIECZOREK

Groszku troszkę - Z indykiem, groszkiem i bulgurem (1, 9, 12)

KOLACJA

Meksykańska fala - Z czerwoną fasolą i papryką (9, 12)

 

ŚNIADANIE

Krówka pod palmami - Kokosowa z soczewicą i wołowiną (9)

II ŚNIADANIE

Kurczak w czerwieni - Z kurczakiem, pomidorami i papryką (9, 12)

OBIAD

Cytrynowy kuskus - Cytrynowa z kurczakiem i kaszą kuskus (7, 9)

PODWIECZOREK

Zupa Ateny - Porowa z wołowiną i oliwkami (7, 9, 12)

KOLACJA

Ciao, bella! - Pomidorowa z fenkułem i makaronem (1, 9)

ŚNIADANIE

Ba, Tato! - Z batatami, kurczakiem i warzywami (1, 7, 9)

II ŚNIADANIE

Wakacje na południu - Pomidorowa z oliwkami, rukolą i makaronem (1, 9, 12)

OBIAD

Praski kurczak - Flaczki z kurczaka (7, 9)

PODWIECZOREK

Niezła sztuka - Z polędwiczką i mini kukurydzą (9, 12)

KOLACJA

W doborowym towarzystwie - Ze szpinakiem i suszonymi pomidorami (9, 10, 12)

ŚNIADANIE

Silna kurka - Z kurczakiem, warzywami i makaronem pełnoziarnistym (1, 7, 9)

II ŚNIADANIE

Węgierski rosół - Z zacierką i wędzoną papryką (1, 3, 9)

OBIAD

Grochem o garnek - Grochówka (9)

PODWIECZOREK

Na wypasie - Z wołowiną i czerwoną fasolą (7, 9, 12)

KOLACJA

Boska szczawiowa - Z włoszczyzną i ziemniakami (7, 9, 12)

ŚNIADANIE

Korzenna cieciorka - Z ciecierzycy z przyprawami (9)

OBIAD

Cielak w Bangkoku - Z cielęciną i trawą cytrynową (7, 9, 11, 12)

OBIAD

Perły w lubczyku - Krupnik z ziołami (1, 7, 9)

PODWIECZOREK

Chrzanię to! - Chrzanowa z kiełbasą (7, 9, 12)

KOLACJA

Z rumieńcem - Zabielany barszcz (7, 9)

ŚNIADANIE

Tajka - Z wołowiną, orientalnymi warzywami i mleczkiem kokosowym (6, 9, 11, 14)

II ŚNIADANIE

Kurczak w buraczkach - Z kurczakiem i burakami (9)

OBIAD

Ziołowy pomidorek - Pomidorowa z kurczakiem (1, 9, 12)

PODWIECZOREK

Zalotna pietruszka - Z czarnuszką i makaronem (1, 7, 8, 9)

KOLACJA

A to feler - Selerowa z ziołami (7, 9)

ŚNIADANIE

Łososiowe pole - Z łososiem i kukurydzą (4, 7, 9)

II ŚNIADANIE

Kurczak na zielono - Z cukinią, szpinakiem i makaronem (1, 7, 9)

OBIAD

KartofLOVA - Z ziemniakami i wołowiną (7, 9)

PODWIECZOREK

Ulubiona - Pomidorowa z makaronem (1, 7, 9)

KOLACJA

Przygoda w Pekinie - Chińska z ryżem (6, 9, 11)

ŚNIADANIE

Wykwintna jarmużanka - Z polędwiczką, ciecierzycą i jarmużem (9)

II ŚNIADANIE

Wole pomidore - Z wołowiną, pomidorami i makaronem (1, 7, 9)

OBIAD

Flaczki z kaczki - Z kaczką i boczniakami (7, 9)

PODWIECZOREK

Bulgurowy rosołek - Rosół z kurczakiem i kaszą bulgur (1, 9)

KOLACJA

Fasolka w buraczkach - Barszcz z fasolą (7, 9, 12)

ŚNIADANIE

Kurkowy zagajnik - Z kurkami i wieprzowiną (7, 9)

II ŚNIADANIE

Chłopska - Z wołowiną, pomidorami i pieczarkami marynowanymi (7, 9)

OBIAD

Marchewkowe pole - Z wołowiną, marchwią i jarmużem (7, 9)

PODWIECZOREK

Bonjour - Żurek z kurczakiem i pieczarkami (1, 7, 9)

KOLACJA

Amarantusek - Jarzynowa z amarantusem (7, 9)

Zupy "Skomponuj swoje menu"

Do wyboru masz 15 hitowych smaków zup cateringowych dostępnych “od zaraz”:

1. Boska szczawiowa

2. Carbonara

3. Francuski łącznik

4. Grochem o garnek

5. Kurczak w garniturze

6. Łososiowe pole

7. Pora na kurczaka

8. Rubinowa ze Lwowa

9. Smak domu

10. Tatarska

11. Tradycyjny żurek

12. Ulubiona

13. Warzyw moc

14. Wesoły kalafiorek

15. Węgierski rosół

Lista alergenów

  1. Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut lub ich odmiany hybrydowe, a także produkty pochodne
  2. Skorupiaki
  3. Jaja
  4. Ryby
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe)
  6. Soja
  7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
  8. Orzechy: migdały, orzechy włoskie, nerkowca, brazylijskie, pistacje, makadamia
  9. Seler
  10. Gorczyca
  11. Nasiona sezamu
  12. Możliwe występowanie: dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 dla produktów w postaci gotowej bezpośrednio do spożycia lub w postaci przygotowanej do spożycia zgodnie z instrukcjami wytwórców
  13. Łubin
  14. Mięczaki i produkty pochodne.

Pobierz menu oraz informację o alergenach i wartościach odżywczych

Pobierz menu w pdf wraz z wartościami odżywczymi i informacją o alergenach.

Zupy “Skomponuj swoje menu”:

Wartości odżywcze i lista alergenów

Catering standard, menu na dni:

25.01-07.02.2021

08.02-14.02.2021

15.02 – 28.02.2021

01.03 – 14.03.2021

15.03 – 21.03.2021

24.03-11.04.2021

12.04-18.04.2021

Szybka nawigacja
×

Cart