Na tej stronie znajdziesz menu na najbliższe dni. Sprawdź smaki naszych zup Cateringu Zup z wydłużonym terminem ważności (zupy pasteryzowane) 440ml oraz zup z kategorii “Skomponuj swoje menu”. 

Jeśli interesuje Cię Catering Zup świeżych z szybką dostawą, przejdź do odpowiedniej zakładki menu.

Zupy Programu Przemian 440 ml

ŚNIADANIE

Zbójnicka - Z grochem i kapustą kiszoną (7, 9)

II ŚNIADANIE

Świnka na strączku - Z wieprzowiną i fasolą (7, 9, 12)

OBIAD

Ziołowy pomidorek - Pomidorowa z kurczakiem (1, 9, 12)

PODWIECZOREK

Kiełbasianka - Z białą kiełbasą i ziemniakami (7, 9)

KOLACJA

Biała dama - Z białych warzyw (7, 9, 11)

ŚNIADANIE

Pora na kurczaka - Z porem i kurczakiem (7, 9)

II ŚNIADANIE

Rajski ptak - Z indykiem i kolorową papryką (7, 9)

OBIAD

Polędwiczka w złocie - Z polędwiczką i kaszą bulgur (1, 7, 9)

PODWIECZOREK

Bograczowa - Z wołowiną i warzywami (7, 9)

KOLACJA

Zielone - czerwone - Zupa z cukinii i brokułów z batatami (7, 9)

ŚNIADANIE

Węgierska mozaika - Gulaszowa (7, 9)

II ŚNIADANIE

Hiszpańska - Z chorizo, batatami i papryką (9, 12)

OBIAD

Koko-koko - Kokosowa z kurczakiem i batatem (9)

PODWIECZOREK

Pomidor w szkarłacie - Barszcz z pomidorami (7, 9, 12)

KOLACJA

FasoLOVE - Fasolowa z pomidorami i ziołami (7, 9, 12)

ŚNIADANIE

Urocza soczewica - Z kurczakiem i warzywami (9)

II ŚNIADANIE

Aromatyczna - Z indykiem i warzywami (7, 9, 12)

OBIAD

No i klops - Jarzynowa z klopsikami (1, 3, 7, 9)

PODWIECZOREK

Z innej beczki - Z ogórkiem kiszonym i wołowiną (7, 9)

PODWIECZOREK

Słonecznikowa - Z topinamburu z olejem dyniowym (7, 9)

ŚNIADANIE

Wieprzyk w przyprawach - Z łopatką i ziołami (9)

II ŚNIADANIE

Krupnik z indykiem - Z kaszą jęczmienną i indykiem (1, 7, 9)

OBIAD

Pole soczewicy - Z soczewicy z kurczakiem (7, 9)

PODWIECZOREK

Pani Kapusta - Z łopatką i pomidorami (7, 9)

KOLACJA

Smaczny mariaż - Pieczarkowa z pomidorami (7, 9)

 

ŚNIADANIE

Sprytna cieciorka - Z wołowiną, warzywami i limonką (7, 9, 12)

II ŚNIADANIE

Pachnący indyk - Z cukinii z indykiem i ziołami (7, 9)

OBIAD

Pomidorówka po tajsku - Kokosowo-pomidorowa z kurczakiem (6, 9)

PODWIECZOREK

Vege grochówka - Z grochu i warzyw (9)

KOLACJA

Neapolitanka - Pomidorowa z karczochami (1, 9)

 

ŚNIADANIE

Żar tropików - Z kurczakiem, makaronem i skórką pomarańczy (1, 9)

II ŚNIADANIE

Kurczak w kapuście - Kapuśniak z kurczakiem (7, 9)

OBIAD

Królewska - Drobiowa z warzywami (7, 9, 12)

PODWIECZOREK

Zbójnicka - Z grochem i kapustą kiszoną (7, 9)

KOLACJA

Pieczarki czar - Pieczarkowa (7, 9)

ŚNIADANIE

Amerykański sen - Kukurydziano - dyniowa z kurczakiem (7, 9, 12)

II ŚNIADANIE

Zimowa - Z wołowiną, brukwią i jarmużem (7, 9)

OBIAD

Gołąbkowa z ziemniakami - Z wieprzowiną, kapustą kiszoną i ziemniakami (7, 9)

PODWIECZOREK

W doborowym towarzystwie - Ze szpinakiem i suszonymi pomidorami (9, 10, 12)

KOLACJA

Paprykówka - Z papryką, ziemniakami i makaronem (1, 9)

ŚNIADANIE

Łososiowe pole - Z łososiem i kukurydzą (4, 7, 9)

II ŚNIADANIE

Wspomnienie lata - Z suszonymi pomidorami, wieprzowiną i kus-kusem (1, 7, 9, 12)

OBIAD

Gra w polo - Z kurczakiem, cukinią i bulgurem (1, 7, 9)

PODWIECZOREK

Cukiniowe niebo - Z cukinii z ziołami (7, 9)

KOLACJA

Kokosowy raj - Pomidorowo - kokosowa z bakłażanem i kaszą bulgur (1, 9)

ŚNIADANIE

Brokulanka - Z brokułami i karkówką (9)

II ŚNIADANIE

Meksykańska - Z wołowiną i fasolą (7, 9, 12)

OBIAD

Cytrynówka - Cytrynowa z kurczakiem i ryżem (7, 9)

PODWIECZOREK

Śnieżna - Z kiełbasą i białymi warzywami (7, 9)

KOLACJA

Minestrone - Z papryką, cukinią i bakłażanem (9)

 

ŚNIADANIE

Świnka ze wschodu - Orientalna z golonką (4, 6, 9, 12)

II ŚNIADANIE

Kurczak w garniturze - Ogórkowa z kurczakiem (7, 9)

OBIAD

Carbonara - Z makaronem, szynką i śmietaną (1, 7, 9)

PODWIECZOREK

Rosolnik - Rosół drobiowy z kaszą manną (1, 9)

PODWIECZOREK

Słoneczna - Z żółtych warzyw (7, 9, 12)

ŚNIADANIE

Jak u Mamy - Pomidorowa z zacierkami (1, 3, 7, 9)

II ŚNIADANIE

Świnka z klasą - Z polędwiczką, suszonymi pomidorami i jarmużem (7, 9, 12)

OBIAD

Królewska - Drobiowa z warzywami (7, 9, 12)

PODWIECZOREK

Na straganie - Jarzynowa z wołowiną (7, 9)

KOLACJA

Barszczyk na ostro - Pikantna z buraków (7, 9, 12)

ŚNIADANIE

Łosoś w zaroślach - Z łososiem, brokułami i ryżem (4, 7, 9)

II ŚNIADANIE

Kolorowa - Warzywna z kurczakiem (7, 9)

OBIAD

Dumny koper - Koperkowa z klopsikami (1, 3, 7, 9)

PODWIECZOREK

Czuły karczoch - Z wołowiną, cytryną i karczochem (7, 9, 12)

KOLACJA

Boczniakowa z ciecierzycą - Z boczniakami i ciecierzycą (7, 9, 12)

ŚNIADANIE

Świnka w pieczarkach - Pieczarkowa z wieprzowiną (7, 9)

II ŚNIADANIE

Włoska robota - Z kapusty włoskiej z indykiem (7, 9)

OBIAD

Kurczak w Meksyku - Z kurczakiem, ryżem i warzywami (7, 9)

PODWIECZOREK

Orientalna marchwianka - Z marchwią, ryżem i imbirem (9)

KOLACJA

Zalotna pietruszka - Z czarnuszką i makaronem (1, 7, 8, 9)

Zupy "Skomponuj swoje menu"

Do wyboru masz 15 hitowych smaków zup cateringowych dostępnych “od zaraz”:

1. Boska szczawiowa

2. Carbonara

3. Francuski łącznik

4. Grochem o garnek

5. Kurczak w garniturze

6. Łososiowe pole

7. Pora na kurczaka

8. Rubinowa ze Lwowa

9. Smak domu

10. Tatarska

11. Tradycyjny żurek

12. Ulubiona

13. Warzyw moc

14. Wesoły kalafiorek

15. Węgierski rosół

Lista alergenów

  1. Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut lub ich odmiany hybrydowe, a także produkty pochodne
  2. Skorupiaki
  3. Jaja
  4. Ryby
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe)
  6. Soja
  7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
  8. Orzechy: migdały, orzechy włoskie, nerkowca, brazylijskie, pistacje, makadamia
  9. Seler
  10. Gorczyca
  11. Nasiona sezamu
  12. Możliwe występowanie: dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 dla produktów w postaci gotowej bezpośrednio do spożycia lub w postaci przygotowanej do spożycia zgodnie z instrukcjami wytwórców
  13. Łubin
  14. Mięczaki i produkty pochodne.

Pobierz menu oraz informację o alergenach i wartościach odżywczych

Pobierz menu w pdf wraz z wartościami odżywczymi i informacją o alergenach.

Zupy “Skomponuj swoje menu”:

Wartości odżywcze i lista alergenów

Catering standard, menu na dni:

25.01-07.02.2021

08.02-14.02.2021

15.02 – 28.02.2021

01.03 – 14.03.2021

15.03 – 21.03.2021

24.03-11.04.2021

12.04-18.04.2021

19.04-23.05.2021

24.05-01.06.2021

31.06-06.06.2021

07.06-20.06.2021

Szybka nawigacja
×

Cart